Loop binnen bij je notaris

Jouw notaris voor alle expertisegebieden in Menterwolde en omgeving

Notaris

Kies voor Wouters Netwerk Notarissen nabij Menterwolde

Op zoek naar een notaris in de omgeving van Menterwolde? Dan ben je bij Wouters Netwerk Notarissen aan het juiste adres. Een team van enthousiaste en ervaren medewerkers zit klaar om jou van advies te voorzien en je van dienst te zijn bij het afsluiten van een notariële akte.


Diverse specialisaties op één notariskantoor

De kans dat je tijdens je leven een notariskantoor inschakelt, is vrij groot. Veel belangrijke momenten, of het nu gaat om een samenlevingscontract, de aankoop van een huis of een erfenis, worden bezegeld door een notariële akte. Op ons notariskantoor in de omgeving van Menterwolde hebben wij diverse specialisaties samengebracht. Hierdoor kunnen wij onze klanten een uitgebreid dienstenpakket aanbieden. Wouters werkt daarnaast samen met een landelijk netwerk van notariskantoren.


Notariële diensten nabij Menterwolde

  • Testament notaris: 

Wat gebeurt er met jouw bezittingen of schulden wanneer je komt te overlijden? Wie zijn jouw erfgenamen? Door dit in een testament bij de notaris te laten beschrijven, kunnen over de erfenis geen misverstanden bestaan.

  • Huis kopen: 

De overdracht van een woning wordt wettelijk geregeld via de notaris. Wanneer je geld leent bij de bank, moet daar ook een hypotheekakte voor worden getekend.

  • Samenlevingscontracten huwelijkse voorwaarden: 

Wanneer je een huis gaat kopen met je partner, leg je door middel van een notariëleakte vast hoe de aflossing wordt verdeeld. Ook wanneer een van de partners spaargeld inbrengt, kun je dit laten vastleggen.

  • Echtscheiding: 

Wanneer je als echtpaar vreedzaam uit elkaar wil gaan, kun je op ons notariskantoor de gezamenlijke wensen juridisch laten vastleggen.

  • Onderneming starten of herstructureren:

Welke bedrijfsvorm past het beste bij jouw onderneming en hoe ga je om met de bedrijfsrisico's? Is een bedrijfsovername gepland? Bij Wouters voorzien we je graag van advies.Naar welke notariële service jij ook op zoek bent, je kunt altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen. Uiteraard is het ook mogelijk om online contact met ons op te nemen.