Loop binnen bij je notaris

Regel je nalatenschap goed in je testament

Zowel je schulden als je bezittingen vallen onder je nalatenschap. Kom je te overlijden, dan worden deze verdeeld over je erfgenamen. Wouters Netwerk Notarissen kan je helpen nieuwe mensen als erfgenamen aan te wijzen of om de verdeling aan te passen. 


Doe je dit niet, dan geldt juridisch gezien alleen de relatie met je echtgenoot of geregistreerd partner, je kinderen en 
je bloedverwanten.

testament

Wat is er mogelijk met een testament?

Zolang je leeft en bij bewustzijn bent, heb je zelf de controle over wie wat krijgt. Soms is het daarvoor wel belangrijk dat je bepaalde regels en clausules hanteert. Doneren aan een goed doel is ook een mogelijkheid. Wouters Netwerk Notarissen helpt je hierbij. Je kunt daarvoor met of zonder afspraak naar ons kantoor in Veendam komen. We bespreken dan rustig je wensen en leggen je uit hoe deze te formaliseren.

Na de intake 

Ben je bij ons geweest, dan sturen wij je een voorlopige versie van het testament toe. We maken een afspraak om de akte te laten passeren. Je kunt dan nog kleine wijzigingen aan laten brengen. Je krijgt een kopie van de definitieve versie mee naar huis en wij schrijven het testament in bij het Centraal Testamentenregister. Het blijft geldig totdat je bij ons of bij een andere notaris een nieuw testament opstelt.

Wil je meer weten over de procedure en de regels, of maak je graag een afspraak?

Neem contact op