Loop binnen bij je notaris

Kies je bedrijfsvorm met Wouters Netwerk Notarissen

Je begint je eigen onderneming. Dat is spannend. Er zijn veel dingen om over na te denken. Wouters Netwerk Notarissen uit Veendam helpt je bij vragen over het formele gedeelte. Wij kunnen je vooraf adviseren de juiste bedrijfsvorm te kiezen, maar helpen je ook tussentijds bij het vastleggen van de juridische zaken.

ondernemen

Met welke aspecten van het ondernemerschap houd je rekening? 

Ben je succesvol bezig met een groeiend bedrijf, dan wordt je inleg groter en groeit je omzet, maar ook je risico. Hoe ga je hiermee om? Je wilt bijvoorbeeld niet dat je partner voor eventuele tegenslagen moet opdraaien. En wat te denken van plotseling overlijden van jou of je samenwerkende partner? Hoe onderscheid je je eigen vermogen van het kapitaal van je bedrijf? Wouters Netwerk Notarissen heeft diverse experts in dienst die je helpen deze zaken goed vast te leggen, zodat je de risico’s voor je privéleven beheersbaar houdt.

Nieuws over ondernemen

Loop binnen bij een vertrouwd notariskantoor in Veendam en omstreken

Je kunt bij ons altijd rekenen op een uitgebreide, persoonlijke service. We leggen je beknopt, helder en volledig uit wat je opties zijn en welke gevolgen deze hebben voor je onderneming.

Wil je ons nu al iets vragen?

Neem contact op