Loop binnen bij je notaris

Trouwen of een samenlevingscontract tekenen?

Wordt het huwelijkse voorwaarden of gaan jullie trouwen onder gemeenschap van goederen? Of denken jullie aan een samenlevingscontract? De hoeveelheid opties is soms duizelingwekkend. Wouters Netwerk Notarissen uit Veendam helpt je met precieze informatie de juiste keuze te maken en stelt de formele documenten voor je op.

TROUWEN

Trouwen in de buurt van Veendam 

Trouwen betekent niet dat je financieel van elkaar afhankelijk moet worden. Daar maak je specifieke afspraken over. Deel je bijvoorbeeld je schulden en bezittingen, of houd je die los van elkaar? Het is belangrijk om over deze vraagstukken goed na te denken, zodat je de juiste beslissing maakt. Waar het om draait, is dat je weet waar je ‘ja’ tegen zegt.

Lees het laatste nieuws over trouwen

Een Veendamse notaris voor samenlevingscontracten

Een samenlevingscontract komt in het vizier wanneer je samen spaart, een huis gaat kopen, een bedrijf start, kinderen krijgt of in aanmerking wilt komen voor een gezamenlijke pensioenregeling. Met een samenlevingscontract leg je vast welke goederen aan wie toebehoren en welke gezamenlijk bezit zijn. Komt er dan iemand te overlijden of gaan jullie onverhoopt toch uit elkaar? Dan is duidelijk hoe de bezittingen verdeeld worden, en hoeft er geen extra belasting betaald te worden.

Heb je een vraag voor ons? Je kunt tijdens kantooruren binnenlopen.

Of neem contact op